Пошук

Звіт Палацу студентів за 2018 рік

Palac zvitye        

28 січня 2019 року у Палаці студентів відбулося засідання художньої ради, на якому були присутні керівники всіх творчих колективів, співробітники Палацу та представники ради студентів університету. Доповіддю директора, Вадима Стукала, були підведені підсумки роботи структури протягом 2018 року та затверджено перспективний план Палацу на I півріччя 2019 р.

За 2018 рік у Палаці студентів відбулося 272 заходи, які охопили аудиторію понад 54000 глядачів. Усі вони пройшли під гаслом «100-річчя Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара».

4 жовтня 2018 року відбувся урочистий студентський бал, присвячений 100-річному ювілею ДНУ. Були задіяні близько 100 пар студентів з усіх факультетів університету. Під час балу нагородили кращих вихованців та активістів іменними стипендіями, грамотами та ювілейними медалями.

11 жовтня 2018 року на урочистому засіданні Вченої ради вшанували почесних докторів університету.

12 жовтня 2018р. у приміщенні Театру опери та балету відбулися урочистості за участі громадськості та відомих випускників університету . Майстри мистецтв привітали Університет святковим концертом.

Заходи Палацу 2018 року вирізнялися багатогранністю творчих напрямків:

  • Велике свято, Міжвузівський фестиваль художньої самодіяльності «Студентська весна – 2018», принесло І місце студентам ДНУ, які отримали призовий сертифікат.
  • Відкритий молодіжний поетичний конкурс «POETRY - 2018», організатор - Народний театр «Маски», за підтримки Дніпровської міської ради та Соборної у місті Дніпрі ради.
  • ІІІ всеукраїнський фестиваль «Музичне сузір’я України - 2018», організатор - Народна студія сучасного вокалу «Мрія», при сприянні благодійного фонду Л.Кучми та обласної державної адміністрації.
  • ІV відкритий фестиваль циркового мистецтва України «У колі друзів -2018» , організатор - Народна циркова студія «Радуга», за підтримки Дніпровської міської ради.
  • Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Театральна сесія - 2018», організатор - Народний театр «Маски», за підтримки Дніпровської міської ради та Соборної у місті Дніпрі ради.

Робота по організації та проведенню заходів різного рівня передбачає тісну співпрацю співробітників Палацу та студентської ради університету.

В урочистостях «Посвяти у студенти» взяли участь кращі першокурсники та колективи Палацу. Відбулися «Дні першокурсника» та «Дні факультетів». Традиційними стали: міжфакультетський фестиваль-конкурс талантів серед першокурсників «Кубок ректора», конкурс творчості та інтелекту «Міс та Містер Університет»,вітання жінок університету з 8 Березня,Всеукраїнська наукова конференція, яка була присвячена 100-річчю з дня народження Олеся Гончара (за участі студентського театру «Відлуння» з виставою «Людина і зброя»), «День відкритих дверей» та «День вишиванки», міжфакультетський чемпіонат команд КВН «Майское мясо» , міжвузівський фестиваль «Культура народів світу», «Брейн-ринг», «Школа ведучих», Новорічні вистави для дітей (протягом 5 днів 13 вистав відвідало більше 1000 глядачів). Також пройшла зустріч студентства міста з призерами «Ліги сміху» командою КВН «ДНІПРО».

Протягом навчального року постійно проводилися екскурсії з історії Палацу, Гетьманства та Університету.

На сьогоднішній день у Палаці студентів працюють 13 творчих колективів художньої самодіяльності, 8 з яких мають звання «народного» . Колективи постійно беруть участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських фестивалях, де здобувають перемоги та нагороди різних рівнів.

Детальніше з відзнаками кожного колективу можна ознайомитись тут.

Підводячи підсумки роботи Палацу за 2018 рік, необхідно відзначити, що Палац студентів відіграє значну роль у культурно-виховному житті студентства університету та міста.

 

Designed by Сайт города Читы

Презентація