Пошук

Виїзний концерт "Місто щасливих людей"

26 жовтня 2019 року в гостях у городян у філії Культурного центру "Кайдацький" творчий колектив Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара з концертною програмою "Місто щасливих людей"виїхав на гастролі. Це відбулося в межах програми міського голови Бориса Філатова "Культурна столиця" Проект Народна Філармонія.

Творча група Палацу студентів у складі:Народна циркова студія "Радуга" ансамбль фольклорного танцю " Веселка", народна театра-студія " Маски", ансамбль "Овація", народна студія сучасного вокалу " Мрія" протягом години дарували приємні хвилини всім, хто прийшов на цю подію.

«Я співала у складі колективу «Мрія» і сольно пісню «Два кольори». Люди у залі були різного віку, але сприймали українську класику і сучасні композиції"- говорить студентка 2 курсу ФСЗМК Світлана Пархомук.

Сучасну тематику про мир та війну піднімали студенти "ОваціЇ". Студент економічного факультету Олександр Коротя, який вже 3 роки грає у складі живого гурту, але дуже хвилюється кожного разу за якість звучання. "Цього разу був дуже якісний звук і це додавало впевненності" - ділиться враженнями Олександр.

Теплі та гучні оплески городян, слова вдячності виконавцям та і просто новий майданчик для творчого звіту надали нам нових бажань і далі працювати і вдосконалюватись.

"Коли до нас звернулись з управління культури міста, ми вирішили приєднатися до цього проекту - говорить директорка палацу студентів Оксана Рудковська - "Культурна стольця" - дуже відомий проект і тому ми хотіли бути разом з нашими містянами і показати, на що здатні майбутні філологи, економісти та математики". Спільні концерти досить складні, але досвід - безцінний.

Чекаємо на нові зустрічі та цікаві програми!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designed by Сайт города Читы

Презентація