Пошук

Прем'єра вистави народного театру-студії "Маски" "Як ти?"

 

14 травня 2023 року у Малій залі Палацу студентів ДНУ близько вісімдесяти глядачів відвідали прем'єру вистави народного театру-студії "Маски" "Як ти?" за творами Ніни Захоженко, Людмили Тимошенко та Ірини Лінник.

Дії вистави відбуваються в Бучі та Ірпені. Молоді дівчата, спілкуючись одна з одною, з рідними, через месенджери, передають свої почуття, переживання, тривоги, які породила війна. І кожен раз звучить одна наскрізна фраза: «Як ти?».

Не без підстав можемо пишатися студентами Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, які у такий непростий час змогли знайти сили та бажання наполегливо працювати, відвідувати репетиції та готуватися до премʼєри. У виставі взяли участь студентки трьох факультетів ДНУ: Марічка Кузьміних, Кристина Крук та Анна Шеремет (випускниця) - студентки факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, Ганна Ляшенко - студентка факультету економіки, Дарина Каліновська та Анастасія Тесленко - студентки факультету прикладної математики.

Дівчата-акторки вийшли на сцену у головних ролях вперше! Їм вдалося вразити публіку та передати глибокі почуття. Після вистави відбулося спілкування акторок із гостями заходу у форматі open stage. Такий формат "Маски" запроваджують не вперше, адже розмови з глядачем допомагають дізнатися враження від перегляду та почути зауваження. Загалом можна сказати, що вистава буде жити і увійде у репертуар театру надовго! Режисер театру, Ігор Трахт, упевнений, що після Перемоги, ця вистава буде мати логічний фінал!

 

 1

2

 3

 

4

Designed by Сайт города Читы

Презентація