Пошук

День закоханих у Палаці студентів ДНУ

14 лютого Палац студентів ДНУ запросив відвідувачів на незвичайну театрально-музичну екскурсію «Кохання. Детективна історія».

Вперше захід поєднав у собі одразу три напрями: екскурсію з елементами історій життя і кохання відомих історичних постатей, що побували під дахом Потьомкінського палацу, музичні виступи та виставу.

Розпочався вечір зі знайомства з історією Палацу, в яку були вплетені три історії кохання: Григорія Потьомкіна та імператриці Катерини Великої, імператора Миколи ІІ і його дружини, Олександри Федорівни, а також акторки німого кіно Віри Холодної та її чоловіка Володимира.

Потім гостей запросили на музичний вечір, який поєднав у собі класичні музичні твори, виконані Тетяною Кротковою (білий рояль) та керівником ансамблю «Овація» Владиславом Лисаном (скрипка), спів у виконанні керівника народної студії сучасного вокалу «Мрія» Людмили Іщенко та розіграш приємних пам’ятних подарунків, який провела сама Катерина Велика, втілена у життя студенткою факультету систем і засобів масової комунікації Світланою Пархомук.

Продовжився вечір виставою "Неизвестный квартет"(за п’єсою Дмитра Мінчонка) народного театру-студії "Маски" (керівник заслужений працівник культури України Ігор Трахт).

Така насичена програма подарувала відвідувачам гарний настрій і нікого не залишила байдужим.

Ось так незвичайно, цікаво та незабутньо привітав із Днем закоханих своїх відвідувачів Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

 

 

 

 

 

Designed by Сайт города Читы

Презентація